Fællesskab - Vidensdeling - Inspiration

Fotograf Jonas Rask

JonasRaskHvis du blot er en lille smule vild med fotografisk grej og gode billeder, så har du højst sandsynligt stiftet bekendskab med denne unge fotograf.

Som Fuji X-Photographer, grejfotograf par excellence og, ikke mindst, en af Danmarks ukronede streetkonger, og kåret som blandt verdens top 14 bedste streetfotografer, er Jonas Dyhr Rask en fotograf i særklasse.

Jonas beskriver sig selv meget beskedent som en street- og livsstilsfotograf fra Århus med et dagligt virke som praktiserende læge, og samtidig ambassadør for Fujifilm, som en del af deres Fujifilm XPhotographers.

Jonas er aktiv foredragsholder, og var bla. en af talerne ved sidste års Photokina-messe. Han driver sin fotoblog jonasraskphotography.com, hvor han blogger om de nyeste kameraer fra Fujifilm, Leica, vintage-objektiver samt street fotografering. Han er med i det danske streetfoto-kollektiv PLATEA.

Oplev ham på Fotodagen hvor han fortæller om det at skyde street, teknikken, dilemmaerne & de etiske skrevne & uskrevne regler ved streetfotografering, og hans Street stil Og så kn du være en af de heldige at komme med på et af hans 2 Photo Walks han afholder på dagen.

https://jonasraskphotography.com 

 

Gå til FotoDagen19...