3 x Street i Esbjerg (Photowalk)

3 x Street i Esbjerg (Photowalk) Foto: Carsten Pedersen

Lørdag den 27. april 2019 havde Vejen Fotoklub igen et arrangement. Foruden klubbens medlemmer var der også fremmøde fra Tinglev Fotoforum og Signatura som deltog i 3 x Street hvor turen gik til Esbjerg. De tre gange Street dækkede over et besøg på biblioteket, hvor tre fotografer udstillede gadebilleder, fotografering på gaden i Esbjerg, samt et besøg hos Esbjerg Street Food.

Udstillingen ”Gadefotografi”

Vi mødtes ved hovedbiblioteket, hvor tre danske fotografer i en udstilling om ”Gadefotografi” fortalte om livet på gaden.

Vejen Fotoklub StreetFoto1
Foto: Carsten Brandt

Vejen Fotoklub StreetFoto2Jón Bjarni Hjartarson som siden 1999 har været draget af gaden og gadefoto­grafering, havde sine billeder fra sit lokal­område i København med på udstillin­gen.

Ligeledes havde Ole Christiansen som har fotograferet på et meget lille område omkring Storkespringvandet (Strøget, København) en fornem udstilling på biblioteket.

Afslutningsvis så vi Carsten Brandt´s fanta­stiske billeder fra gadefotografiets vugge Manhattans i New York.

Street Photo i Esbjerg

Efter udstillingen på hovedbiblioteket bevægede vi os så ud på gaden i Esbjerg, hvor der kom mange gode skud i kassen. Her et udpluk af nogle af deltagerne.

Vejen Fotoklub StreetFoto3
Foto: Foto: Kjeld Vellier (tv), Hella Jungquist (th)

Vejen Fotoklub StreetFoto6
Foto: Leif Christensen

Vejen Fotoklub StreetFoto7  Vejen Fotoklub StreetFoto8
Foto: Per Kjær (tv), Anette Aggerholm (th)

Street Food i Esbjerg

Efter en hel dag på gaden skulle der selvfølgelig også provianteres.
Det foregik i Esbjerg Street Food midt i Kongensgade hvor der summer af aktivitet.

Vejen Fotoklub StreetFoto9

Vejen Fotoklub StreetFoto10

Her er det muligt på ganske kort tid, at komme rundt i hele verden. Man kunne fra det fjerne østen vælge mellem Indiske, Vietnamesiske, eller Thailandske retter. Man kunne også vælge at besøge Tyrkiske, Marokkanske eller Franske spisesteder. Men vi endte på det Mexikanske spisested La Bamba, hvor Luna serverede Tex-Mex retter.

Tak til alle fremmødte for deres deltagelse og for at være med til at gøre dette til en god dag.
Da Luna ikke tidligere var blevet fotograferet som model, kunne vi fra fotoklubben selvføl­ge­lig hjæl­pe med det. Så Luna sprang frisk under disken, poserede ved vinduet, og så sad det lige i skabet.

Tak til La Bamba for lækre Tex-Mex retter.

Vejen Fotoklub StreetFoto11

Skrevet af Carsten Pedersen