Forrygende foredrag med Marc Roed

Tyve personer fra Fyn, Syd- og Sønderjylland var mødt op da Vejen Fotoklub onsdag aften dannede rammen om et forrygende foredrag med den kendte fotograf Marc Roed.

MarkRoed2

Marc som i særdeleshed er en spændende fotograf, formår uanset om han beskæftiger sig med Landskab, Produkt, Koncert eller Portræt billeder, at skabe lys og farver som giver glæde ved at se hans billeder.

MarkRoed3 MarkRoed4

Marc havde medbragt en hel taske af ældre objektiver, for at vise hvilken effekt netop sådanne gamle glas, kan have i kombination med nye spejlløse kameraer.
Desuden havde Marc også sit flagskibet indenfor mellemformat kameraer et Fujifilm GFX med range finder med.

MarkRoed5 MarkRoed6

Hvad er et foredrag omkring foto og billeder så værd, hvis der ikke også er noget nyt at pille ved.
Fotohandler Brian Bang fra Click i Svendborg holdt i går derfor længe åbent, og havde taget mellemformat kameraer, de sidste nyheder indenfor crop sensor, samt alt i NISI filter med, så vi havde lidt at lege med.

Tak til de fremmødte og fordi I gjorde dette foredrag til en spændende aften i Vejen Fotoklub.

Tekst og billeder Carsten Pedersen